Primer määräaikainen tilaus 4 numeroa. Postikulut sisältyvät hintaan!

Tuotenumero: 1002

Varastossa
Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

Määräaikainen tilaus on voimassa tilauskauden loppuun. Tilaus päättyy automaattisesti ja se on mahdollista uusia tai muuttaa kestotilaukseksi.


Kesto- ja määräaikaisten tilausten painetun lehden toimitus alkaa Tilauksen tekemisen jälkeen. Asiakas saa ensimmäisenä lehtenään sen lehden, jonka julkaisupäivämäärä on lähinnä Tilauksen päivämäärää.


Määräaikaisten tilausten ja irtonumeroiden hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.


Julkaisijalla on oikeus keskeyttää Tilauksen toimittaminen, mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Tilausta jatketaan, kun Asiakas on maksanut laskun. Viivästyneistä maksuista Julkaisija voi periä korkolain mukaista viivästyskorkoa sekä maksukehotuksesta huomautusmaksun. Mikäli laskua ei maksukehotuksesta huolimatta makseta, Julkaisija voi siirtää saatavan perintään.


Asiakastietojen muutos. Asiakkaan tulee ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai muiden antamiensa yhteystietojen tai laskutustietojen muutoksista Julkaisijalle. Muutokset asiakastietoihin voi ilmoittaa Julkaisijan asiakaspalvelun tai verkkopalvelun kautta. Postiin ja maistraattiin tehdyt osoitteenmuutokset eivät automaattisesti päivity Julkaisijalle, eikä Julkaisija vastaa virheellisten tai vanhentuneiden osoitetietojen vuoksi toimittamatta jääneestä Tilauksesta tai sen osasta.

6. Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on Kuluttajansuojalain mukainen oikeus perua Kesto- tai määräaikainen Tilaus 14 vuorokauden kuluessa Tilauksen tekemisestä. Painetun lehden osalta Tilauksen voi perua myös 14 vuorokauden kuluessa ensimmäisen lehden vastaanottamisesta.

Digitaalisen tilauksen ja muun digitaalisen sisällön osalta peruuttamisoikeus päättyy, kun Asiakas on ottanut palvelun käyttöönsä kirjautumalla palveluun.

Peruuttamisoikeus ei ole voimassa yksittäisiä irtonumeroita tilattaessa.

Tilauksen voi peruuttaa tekemällä vapaamuotoinen ilmoitus asiakaspalveluun. Kesto- ja määräaikaistilauksissa toimitettuja lehtiä ei tarvitse palauttaa.

7. Irtisanominen

Kestotilauksen voi irtisanoa milloin tahansa päättymään joko 14 vuorokauden kuluttua ilmoituksesta tai laskutuskauden lopussa.

Mikäli Asiakas irtisanoo Tilauksen kesken laskutuskauden, veloitetaan Asiakkaalta toimitettujen numeroiden määrä ja digitaalisen tilauksen osalta tilausjaksosta kulunut aika, tai mikäli laskutuskauden lasku on jo maksettu, palautetaan asiakkaalle maksetusta Tilauksesta määrä, joka kattaa laskutuskauden loppuun kuuluvien numeroiden tai tilausjakson ajan arvon. Mikäli Asiakkaalle on jo ehditty lähettää seuraavan lehden numero tämän irtisanoessa Tilauksensa, veloitetaan kyseinen numero Asiakkaalta.

Mikäli Asiakas irtisanoo Tilauksen kesken tarjousjakson, palautuksen määrä perustuu normaalihintaisen Tilauksen hintoihin.

Määräaikaista tilausta ei voi irtisanoa kesken tilauskauden.

Irtisanomiseksi ei luokitella laskun maksamatta jättämistä.